Preview Mode Links will not work in preview mode

Fattig eller Rik

Dec 31, 2018

Nytt år och nya möjligheter. I veckans avsnitt av Fattig eller Rik diskuterar Ara och Amelia hållbara nyårslöften med klimatexperten Noura Berrouba. Amelia nyårslovar att byta ut biffen mot kaninkött, Ara lovar att bli vegetarian på deltid. Noura Berrouba ger dig klimattipsen som kanske är lite obekväma men...


Dec 26, 2018

Nu är mellandagsrean här. I det här avsnittet av Fattig eller Rik får du veta allt om hur du fyndar, undviker nitar och vilka aktier du ska akta dig för i reatider. Dessutom gästar EFN:s Matilda Karlsson och förklarar varför billigt inte är bra.


Dec 17, 2018

I nya episoden av Fattig eller rik ger barnpsykologen Ingrid Gråberg dig alla tips du behöver kring julklapparna till barnen. Dessutom får du veta varför Amelia tycker om att vara generös på julen, medan Ara avråder från att ge bort så mycket som en krona.


Dec 10, 2018

Julklappsångesten är här. Paniktankarna som plågar oss: Vad ska man köpa? För hur mycket? Och hur hållbar är klappen? Men lugn. I nya avsnittet av Fattig eller rik hjälper Ara och Amelia dig att navigera rätt i julklappskaoset.


Dec 3, 2018

Amelia Adamo och Ara Mustafa diskuterar ekonomiska minor och hur man går tillväga när man investerar i sin kärleksbank – och varför det är så viktigt att göra det. Dessutom avhandlas investeringar i konst och kvinnlig anatomi.