Preview Mode Links will not work in preview mode

Fattig eller Rik

Dec 16, 2019

Vad händer om börsen faller 20 procent nästa år? Hur kommer de nya ändringarna i pensionen att påverka dig? I årets sista avsnitt av Fattig eller rik ger privatrådgivaren Maria Olsson från Handelsbanken sina bästa tips för att få koll på ekonomin inför 2020.


Dec 2, 2019

Amelia Adamo träffar Björn Hedensjö som är programledare för EFN:s nya podd och storsatsning Plånbokspsykologen..


Nov 18, 2019

Individualism har sedan 70-talet varit en starkare drivkraft än att bidra till det kollektiva. Nu har pendeln svängt från ”greed is good” till visioner och skalbarhet. I Fattig eller rik avslöjar affärsängeln Aurore Belfrage sina framtidsspaningar och varför hon tror att framtidens techbolag kommer att drivas...


Nov 4, 2019

Det finns en enorm mängd dråpliga historier kring hur svårt det är att bygga bolag. Men det är en del av resan att göra misstag. Techdiplomaten och affärsängeln Aurore Belfrage delar med sig av sina bästa tips för hur du ska lyckas med din startup och hur du ska göra för att attrahera investerare.


Oct 21, 2019

Kvinnor har historiskt sett tagit nästan hela ansvaret för arbetet i hemmet, men det är inget som har satt avtryck i varken BNP eller pensioner. Detta och mycket annat diskuterar Amelia och Ara med författaren och EFN-profilen Katrine Marçal i Fattig eller rik.