Preview Mode Links will not work in preview mode

Fattig eller Rik

Apr 29, 2019

Att ha för lite pengar tär på relationen, men att ha mycket pengar skapar också ofta problem. Detta eftersom pengar är så förknippat med skam. Det säger psykoterapeuten Magdalena Bluhme i avsnitt 22 av Fattig eller rik. Hon diskuterar också med Amelia hur du bäst undviker att pengar förstör ditt...


Apr 15, 2019

Ställ krav på din arbetsgivare, löneväxla och önska dig pensionspengar i julklapp! Det är några av råden i detta avsnitt av Fattig eller rik, där Amelia och Ara pratar om det heta ämnet pension med Louise Sander, vd för Handelsbanken Liv.


Apr 8, 2019

Pensionssparande är spännande! I senaste avsnittet av Fattig eller rik tar Ara och Amelia hjälp av Louise Sander, vd för Handelsbanken Liv, för att identifiera vad som krävs för att du ska slippa vända på slantarna efter pensioneringen. Du får också veta varför Ara sålt nästan alla sina värdepapper.


Apr 1, 2019

Kommer 400 000 nya dagisplatser få fart på den japanska ekonomin? Och är toaletter med fågelkvitter och symfonier nästa investeringssektor i Japan? Det och mycket annat får du veta i veckans avsnitt av Fattig eller rik, som gästas av Handelsbankens Japan-förvaltare Linn Hansson.